Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Luka w zespole GamersFirst

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak większość z was wie lub nie, zespół adminów sprawujących piecze nad WarRoc'kiem uległ wykruszeniu. Z dniem dzisiejszym odszedł od niego myślę, że każdemu dobrze znany admin Calosoma. Szczególnie tym, którzy grają w WR nie od dziś oraz mają na swoim karku parę banów. Oto oficjalna notka jaka pojawiła się na forum napisana przez samego Calosome:

Do wszystkich bojowników,

Ze smutkiem muszę wam ogłosić, że z dniem jutrzejszym opuszczam Gamersfirst sad.gif. Nie była to dla mnie łatwa decyzja, jednak to jest to co muszę zrobić. Jestem tutaj od ponad 5 i pół roku, tak więc jest to dla mnie ogromna zmiana. Wszyscy pracownicy tutaj byli dla mnie jak rodzina .

Jericho i Maximus przejmą moje obowiązki (właściwie wykonywali oni już część rzeczy należących do mnie, przy małych poradach, które im dawałem), oraz w pełni wierze w ich zdolności, dzięki którym będą dbać o nasze społeczeństwo jak najlepiej. Nie zapomnijcie napisać do nich na PM, tak żeby ich skrzynki były pełne spamu j/k elephantdance.gif(j/k -->just kidding)

Jak zwykle, modzi i małpy testowe{?} byli niesamowici. Chciałbym również wyrazić moje szczere podziękowania wszystkim tym, którzy kiedykolwiek sprawowali jakkolwiek urząd w takim czy innym czasie, w przeszłości czy obecnie, jako moderator czy jako małpa testowa{?}. Wasza pasja oraz umiłowanie do gry jak i naszego społeczeństwa pomogły utrzymać mnie przy życiu podczas późnych i szalonych godzin jakie spędziłem tutaj w biurze!

Dziękuje Wam, gracze WarRock'a, za danie mi pracy oraz za zainspirowanie mnie, przez co stałem się pasjonatem i robiłem wszystko co w mojej mocy by uczynić War Rock lepszą grą!

Podtrzymujcie swoją pasję do gier !

Game on! dj.gif

32354141673387527780.png

Opublikowano

Weście mi to wytłumaczcie może to nie odpowiednie miejsce ale ten koleś Moderator pracuje w biurze i normalnie na tym zarabiał na życie?Więc nie ma co go żałować jak go wylali albo odszedł to wiedział czemu i na pewno pozostali admini go zastąpią bez problemu:). Dziękuję jednak za to że ta gra jednak jeszcze działa xD.

Jak to jest z MPCforum.pl czytałem że mają je zamknąć i wgl...na forum pewnie największym w Polsce o tematyce gier gdzie widnieją reklamy z np Komputronik.pl, nie mają kasy na server to mi się dziwne wydaje z tego pewnie niezła kasa idzie...a jak nie idzie to co się z nią dzieje chyba że utrzymanie servera jest tak cholernie drogie mógłby ktoś mi to przybliżyć trochę?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...